Potrivit datelor furnizate astăzi, 13 ianuarie 2021, de către Direcția de Sănătate Publică (DSP), 12 localități (toate comune) din județul Argeș au la această oră rată ZERO de infectare cu SARS-CoV-2 (incidența cumulată a cazurilor de infectare în ultimele 14 zile): Sălătrucu, Nucșoara, Tigveni, Mușătești, Mioarele, Ciomăgești, Cocu, Drăganu, Băbana, Ungheni, Popești și Ștefan cel Mare.

La polul opus, cu cele mai mari rate de infectare (de peste 3/1000 de locuitori) din județul Argeș, sunt 6 comune, toate aflate în scenariul roșu: Bogați (4,21), Arefu (4,02), Dragoslavele (3,45), Stoenești (3,23), Dârmănești (3,15) și Poienarii de Argeș (3,08), conform sursei citate.

La nivelul întregului județ Argeș rata de infectare este de 1,62, iar în municipiul Pitești – de 2, arată datele de la Direcția de Sănătate Publică.

În ultimele 24 de ore, în sistemul sanitar de stat din Argeș au fost efectuate 397 de teste. Numărul noilor cazuri de infectare: 73. Numărul deceselor în rândul pacienților cu COVID: 1.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Sănătate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *