Dosar penal la Primăria comunei Morărești, condusă de primarul Gheorghe Purcaru. Vizat ar fi chiar edilul.

Ce transmite Poliția Argeș: „La data de 21 februarie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au efectuat 8 percheziții domiciliare în județul Argeș într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de abuz în serviciu.

Din cercetări s-a stabilit că, în anii 2021 și 2023, reprezentantul unei unități administrativ-teritoriale din județul Argeș ar fi dispus efectuarea unei plăți în sumă de 120.000 de lei pentru realizarea unor lucrări de asfaltare/modernizare care în realitate fie nu au fost efectuate, fie au fost supraevaluate.

4 persoane au fost conduse la sediul Poliției, pentru audieri.

Activitățile de percheziție domiciliară s-au desfășurat cu sprijinul specialiștilor criminaliști și al luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș”.

Amintim că în toamna anului trecut la Primăria Morărești au fost făcute percheziții într-un dosar penal deschis pentru săvârșirea infracțiunilor de abuz în serviciu, fals intelectual, fals în înscrisuri sub semnătură privată și uz de fals (aici amănunte).

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *