Directorul general al Automobile Dacia, Mihai Bordeanu, anunță a doua ediție a programului de Burse de educație „Constantin Stroe”.

Lansat în anul 2021 de Fundația Groupe Renault România și Dacia, programul are ca obiectiv principal susținerea performanței școlare a copiilor cu rezultate bune la învățătură care provin din familii sărace, care sunt orfani sau au dizabilități.

Ediția din acest an se va desfășura în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Argeș.

Dacă la ediția anterioară au fost alocate 10 burse de performanță de care au beneficiat elevi și studenți din diferite orașe ale României, pentru anul școlar 2022-2023 este prevăzută susținerea a 15 copii din județul Argeș. Ei vor fi selectați din rândurile elevilor de clasa a IX-a care au fost beneficiari ai burselor de ajutor social în anul școlar anterior.

„Ne bucurăm să lansăm această a doua ediție a Burselor de educație „Constantin Stroe”, având drept partener Inspectoratul Școlar Județean Argeș. Prin demersul din acest an vom putea susține parcursul educațional al unor elevi aflați la începutul ciclului de învățământ liceal, copii cu rezultate școlare bune, dar cu posibilități materiale reduse. Ne dorim să le oferim acestor elevi posibilitatea de a se concentra asupra studiilor și a îmbunătățirii performanței lor școlare, fără grija unor cheltuieli pe care familiile lor nu le-ar putea acoperi”, declară Mihai Bordeanu, directorul general al Automobile Dacia.

Selecția elevilor are loc în perioada 10-17 octombrie, iar beneficiarii vor fi anunțați imediat după finalizarea selecției.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Social

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *