Update, 10 februarie 2021, ora 16:22

Consiliul Local a aprobat repartizările în ședința sa extraordinară în plen de astăzi, 10 februarie 2021.

Știrea inițială, 8 februarie 2021, ora 10:15 

Deputații de Argeș Ionuț Moșteanu (USR) și Nicolae Georgescu (PSD) vor fi vecini de cabinet. Spațiile din Pitești în care fiecare dintre cei doi își vor amenaja biroul parlamentar din teritoriu sunt situate în același bloc, U3, mezanin, de pe Calea București.

Ionuț Moșteanu va avea la dispoziție biroul numărul 20, cu o suprafață de 29,65 de mp, iar Nicolae Georgescu, biroul numărul 21, cu o suprafață de 23,78 de mp.

Cele două spații vor fi repartizate prin închiriere fără licitație publică de către Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești (SPEP), după ce, în prealabil, în ședința extraordinară în plen din 10 februarie 2021 Consiliul Local va aproba repartizările.

Plata utilităților și a întreținerii spațiilor cade în sarcina celor doi parlamentari. Contractele de închiriere vor fi valabile pe perioada celor patru ani de mandat de deputat.

Repartizările ar fi trebuit aprobate încă din ședința precedentă a Consiliului Local, dar hotărârile au fost amânate din cauza scandalului între reprezentanții PSD, pe de-o parte, și cei ai PNL și USR PLUS, pe de alta (aici subiectul pe larg).

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Administrație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *