După o pauză de patru ani, Demo Metal revine la Brașov între 7 și 10 noiembrie 2023, la Centrul de evenimente Lux Divina.

Într-un context cu o dinamică fluidă, în această toamnă inovația le dă întâlnire la Demo Metal Brașov tuturor celor din industrie interesați de evoluție, într-unul dintre cele mai bune momente ale anului. Toamna este un moment de finalizare, de bilanț, dar și de început de planificare.

Fiind singurul eveniment expozițional din această toamnă care se adresează industriei, ediția din acest an va acoperi întregul spectru dedicat prelucrării metalului: echipamente CNC, echipamente pentru prelucrarea tablei, echipamente și tehnologii pentru sudură, scule pentru toate tipurile de prelucrări, roboți și automatizări, echipamente pentru prelucrare aditivă, tehnologii și software pentru digitalizarea producției, echipamente de filtrare și exhaustare, echipamente de protecție etc.

Peste 60 de companii reprezentând producători români și furnizori de echipamente și tehnologie vor fi prezente la eveniment. Pe lângă participanții constanți la Demo Metal, peste 40% dintre companii vor participa în premieră la eveniment, ceea ce le va oferi vizitatorilor posibilitatea de a lua contact cu noi furnizori și de a încheia noi colaborări.

„Suntem extrem de încântați să aducem Demo Metal din nou la Brașov. Acest eveniment este o oportunitate unică pentru toți profesioniștii din industrie să descopere cele mai recente inovații și să se conecteze cu importanți furnizori de pe piața industrială din România și nu numai”, declară Onuț Iliescu, Director general Tehnic Media, organizator Demo Metal.

Data și locația evenimentului:

Data: 7-10 noiembrie 2023;

Locația: Centrul de evenimente Lux Divina, Brașov.

Pentru obținerea codului de acces și pentru detalii despre eveniment, vă rugăm să vizitați site-ul www.demometal.ro/brasov.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Economie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *