Administrația și sindicatul reprezentativ de la Automobile Dacia (SAD) au decis astăzi creșterea valorii tichetelor de masă pentru salariații uzinei.

„Având în vedere contextul inflaționist actual, ca urmare a discuțiilor între Administrație și sindicatul reprezentativ pentru susținerea puterii de cumpărare a salariaților, în cadrul Comisiei paritare de joi, 6 octombrie 2022, părțile au convenit asupra aplicării următoarelor măsuri:

-creșterea valorii tichetului de masă de la 20 de lei la 30 de lei pentru perioada octombrie-decembrie 2022;

-persoanelor care lucrează în telemuncă, indiferent de numărul de zile de telemuncă pe săptămână, li se va acorda o singură dată suma de 150 de lei ca măsură compensatorie pentru perioada octombrie-decembrie 2022.

Sumele de mai sus sunt menite să acopere toată perioada octombrie-decembrie 2022 și vor fi plătite începând cu drepturile salariale ale lunii octombrie.

Diferența contravalorii tichetelor de masă ale lunii octombrie va fi cumulată cu valoarea actualizată a tichetelor de masă a lunii noiembrie”, se arată într-o informare a Comisiei paritare către angajații uzinei Automobile Dacia din Mioveni.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *