CEZ Vânzare a finalizat modificările tehnice necesare pentru emiterea facturilor la energia electrică cu prețuri plafonate/compensate și a decis să reia emiterea facturilor.

Clienții CEZ Vânzare care au primit facturi aferente consumului lunilor noiembrie și decembrie emise înaintea implementării valorilor plafonate/compensate vor primi facturi cu valori regularizate care vor include schema de sprijin.

„CEZ Vânzare a finalizat modificările tehnice necesare pentru emiterea facturilor de energie electrică cu prețuri plafonate/compensate conform legislației în vigoare. În acest moment, procesul de emitere facturi a fost reluat.

Clienții CEZ Vânzare care au primit facturi aferente consumului lunilor noiembrie/decembrie emise înaintea implementării valorilor plafonate/compensate vor primi facturi cu valori regularizate care vor include schema de sprijin prevăzută de prevederile legale în vigoare.

Facturile CEZ Vânzare își vor păstra aceleași termene de scadență agreate în contract (ca număr de zile de la data emiterii). Formatul facturii CEZ Vânzare a fost optimizat cu informații despre tipul și valoarea compensației în care se încadrează clienții”, informează CEZ România într-un comunicat de presă trimis azi pe adresa redacției noastre.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *