Un bărbat în vârstă de 57 de ani a decedat azi-noapte într-un incendiu care i-a distrus casa, în comuna argeșeană Arefu. A ars de viu, pompierii găsindu-l carbonizat.

La scurt timp după miezul nopții pompierii de la Detașamentul Curtea de Argeș au intervenit la un incendiu în Arefu, cu două autospeciale și o ambulanță SMURD de prim-ajutor calificat. O casă bătrânească, de aproximativ 100 de mp, a luat foc.

La sosirea pompierilor, locuința ardea generalizat. Din păcate, pe parcursul misiunii de stingere a incendiului, pompierii au găsit în casă trupul carbonizat al unui bărbat în vârstă de 57 de ani.

„Cauza probabilă de izbucnire a incendiului: jarul sau scânteile căzute din sistemul de încălzire”, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

Este al doilea eveniment de acest gen care s-a produs în județul Argeș în ultimele zile. Din aceeași cauză, în seara zilei de 12 martie, un bătrân de 82 de ani a murit ars de viu într-un incendiu în comuna Lerești (aici subiectul pe larg).

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *