Disponibil din luna martie a acestui an, odată cu lansarea modelului Dacia Jogger, accesoriul de voiaj cunoscut sub denumirea „Pack Sleep” a depășit deja 1.000 de comenzi.

Ieșirile în aer liber sunt posibile în orice perioadă a anului pentru utilizatorii modelului Jogger echipat cu Pack Sleep. Odată coborâte jaluzelele instalate pe geamuri, Jogger se transformă într-un spațiu de dormit la adăpost de ploaie, vânt și lumină, indiferent de anotimp.

Ritmul comenzilor pentru Pack Sleep a rămas susținut chiar și după venirea toamnei, în fiecare lună peste 100 de clienți din Europa optând pentru acest accesoriu util. Astfel, în decembrie 2023 livrările de Pack Sleep au depășit 1.000 de unități.

Primul element al gamei de accesorii InNature oferită de Dacia, Pack Sleep a fost lansat cu ocazia prezentării gamei Extreme. Cu ajutorul său, Jogger poate fi transformat într-un adevărat spațiu de dormit.

Un pat pentru două persoane

Pack Sleep este alcătuit dintr-o cutie din lemn, ale cărei dimensiuni sunt adaptate pentru a încăpea în portbagajul modelului Jogger. În mai puțin de 2 minute, aceasta se transformă într-o suprafață plană pe care pot fi instalate saltelele de dormit. Patul astfel creat are lungimea de 190 de cm și lățimea de 130 de cm, iar distanța disponibilă până la nivelul plafonului este de 60 de cm.

Un spațiu de încărcare pentru bagaje

Atunci când cutia în care este depozitat Pack Sleep este complet închisă în portbagaj, ea oferă un volum de încărcare de 220 de litri.

Un suport cu rol de măsuță

Capacul cutiei din lemn poate fi folosit ca o măsuță, pe care pot fi așezate diferite obiecte.

Cutia în care este instalat Pack Sleep cântărește doar 50 de kg și poate fi ușor scoasă din mașină în caz de nevoie.

Pack Sleep poate fi completat cu alte accesorii care optimizează confortul în utilizare: jaluzele pentru toate geamurile mașinii și un cort exterior care se atașează în partea din spate a modelului Jogger.

Noul Duster va dispune, la rândul său, de o versiune specifică de Pack Sleep, adaptată pentru dimensiunile sale interioare.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *