Judecătorii de la Curtea de Apel Pitești au încetat protestul declanșat pe 14 decembrie anul trecut și vor relua activitatea obișnuită începând de luni, 8 ianuarie 2024.

„Prin Hotărârea Adunării Generale a judecătorilor Curţii de Apel Piteşti nr. 1 din data de 5 ianuarie 2024 s-a dispus încetarea protestului adoptat prin Hotărârea Adunării Generale a judecătorilor din cadrul Curţii de Apel Piteşti nr. 7/14.12.2023 şi reluarea activităţii începând cu 8 ianuarie 2024.

Prezenta hotărâre va fi comunicată, în extras, Consiliului Superior al Magistraturii și Înaltei Curți de Casație și Justiție, Barourilor de Avocați Argeș și Vâlcea, Penitenciarului Mioveni, Inspectoratelor Județene de Poliție Argeș și Vâlcea, Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Pitești și instanțelor din raza Curții de Apel Pitești”, informează Biroul de Informare și Relații Publice al Curții de Apel Pitești.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Justiție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *