Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș au finalizat cercetările într-un dosar penal deschis pentru evaziune fiscală, dosar aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș.

Potrivit anchetatorilor, în perioada iunie-octombrie 2020, administratorul unei firme de comercializare de autovehicule ușoare, care are 40 de ani și este din comuna Budeasa, nu a înregistrat operațiunile prin care a vândut în România 57 de autoturisme second-hand.

Astfel, administratorul societății nu a declarat veniturile obținute în urma acestor operațiuni comerciale, în schimbul cărora a încasat aproximativ 5.300.000 de lei.

Prejudiciul pe care l-a cauzat bugetului de stat prin neplata TVA aferentă depășește 720.677 de lei, conform investigatorilor.

Dosarul penal a fost înaintat Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, cu propunere de trimitere în judecată. (Foto: descriptiv)

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *