Polițiștii Serviciului Rutier Argeș s-au sesizat din oficiu, în urma unor imagini apărute în mediul online, cu privire la faptul că pe DN 73 Pitești-Câmpulung Muscel-Brașov, în comuna Mărăcineni, a avut loc o cursă ilegală de mașini.

În noaptea de 31 martie spre 1 aprilie 2023, patru bărbați (de 19 ani, din București, de 21 de ani, din Pitești, de 31 de ani, din orașul argeșean Ștefănești, și de 37 de ani, din comuna Rătești, județul Argeș) au participat, cu patru autoturisme, la o întrecere de mașini neautorizată. La cursa ilegală a fost prezent și un al cincilea bărbat, de 22 de ani, din Pitești, care a dat startul și a filmat imaginile.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru „împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice, în modalitatea participării în calitate de conducător de vehicul la întreceri neautorizate pe drumurile publice, infracțiune prevăzută de articolul 339, aliniatul 2, din Codul Penal”, ne informează Poliția Argeș.

Pe perioada cercetărilor, celor patru șoferi le-au fost reținute permisele de conducere, fiindu-le eliberate dovezi înlocuitoare fără drept de circulație.

„Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-au petrecut evenimentele și luarea măsurilor legale care se impun”, potrivit sursei citate.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *