Estimările de vreme pentru următoarele două săptămâni (30 octombrie-12 noiembrie 2023) au fost comunicate astăzi de Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

Pentru regiunea Muntenia și județul Argeș estimările arată că luna octombrie se va încheia cu temperaturi peste media specifică acestei perioade: maxime între 22 și 24 de grade și minime între 7 și 10 grade.

La începutul lunii noiembrie temperaturile vor mai scădea: maxime în general de 16…18 grade și minime de 6…10 grade.

Însă vremea se va încălzi din nou, treptat, până la sfârșitul acestei săptămâni, urmând ca maximele diurne să urce până la 16…21 de grade, iar minimele nocturne, până la 6…11 grade.

Potrivit estimărilor transmise de ANM, săptămâna viitoare tendința temperaturii va fi de scădere treptată, astfel încât maximele se vor diminua de la 20 până la 12 grade și minimele de la 11 până la 4 grade.

Probabilitatea de apariție a ploilor va fi mai mare miercuri, 1 noiembrie, și după data de 4 noiembrie, conform sursei citate.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *