Primarul Elena Lasconi anunță pentru acest an „cea mai mare transformare în bine” a Câmpulungului, odată cu încheierea lucrărilor de reabilitare a bulevardului Pardon și amenajarea a zeci de mii de metri pătrați de spații verzi și de locuri de joacă.

Și mai important, tot în 2022 administrația locală condusă de Lasconi va depune documentațiile necesare pentru obținerea a mai bine de 150.000.000 de lei din fonduri europene. Suma este importantă pentru Câmpulung, de câteva ori mai mare decât valoarea totală a investițiilor făcute în acest municipiu din 1990 încoace.

„Este săptămâna bugetului. După, începem anul decisiv al dezvoltării Câmpulungului prin proiectele pe care le depunem anul acesta pe fonduri europene.

În plus, anul acesta veți vedea cea mai mare transformare în bine a orașului, odată cu finalizarea bulevardului Pardon, amenajarea a zeci de mii de metri pătrați de spații verzi și locuri de joacă la nivel european.

O să fie și multe lucruri care nu vor fi la fel de vizibile, însă sunt esențiale. Continuăm extinderea rețelelor de gaze, canalizare, apă și, foarte important, dar nu se vede, vom depune documentații pentru a obține peste 150 de milioane de lei din fonduri europene. Adică, de câteva ori mai mult decât s-a investit în Câmpulung în ultimii 32 de ani”, afirmă Elena Lasconi.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Administrație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.