Update, ora 16:15

Cititori ai publicației noastre reclamă că au încercat să se programeze, dar că deja nu mai sunt locuri disponibile:

„Păcat că nu mai sunt locuri”;

-„Eu am încercat imediat cum au pus anunțul, dar cred că l-au pus așa, de ochii lumii. Locurile au fost ocupate de rude și de toți cunoscuții lor. Nu știu la ce mai pun astfel de știri dacă nu sunt corecți, lasă să îi consulte pe ei la cap!”.

Știrea inițială, ora 13:35

O campanie de consultații și ecografii gratuite va avea loc în Pitești, în perioada 14-16 aprilie 2024, între orele 10:00 și 17:00. Campania se va desfășura într-un număr de 25 de cabinete medicale care vor fi amenajate în incinta Sălii Polivalente Pitești Arena (strada Basarabiei, nr. 35).

Potrivit organizatorilor, înscrierile se fac pe site-ul www.dingrijapentrutine.ro.

„Cei înscriși vor beneficia de consultații gratuite pentru specialitățile cardiologie, dermatologie, medicină internă, ORL, neurologie, nefrologie, diabet, nutriție și boli metabolice, gastroenterologie, consiliere psihologică etc.

De asemenea, vor fi efectuate ecografii mamare, abdomino-pelvine, ecografii Doppler carotidian și de membre inferioare”, transmit organizatorii.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Sănătate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *