Mihai Coteț nu se dezminte. Generos cum îl știm, Coteț a făcut o donație importantă și azi, de Ziua Copilului: aproape 3.300 de lei – indemnizația sa de consilier local pe ultimele luni – pentru Casa Bună în Nucșoara.

„De Ziua Copilului am ales să mă alătur și eu valurilor de bine care se fac în această perioadă și am donat indemnizația de consilier local pe ultimele luni pentru copiii de la Casa Bună în Nucșoara. Mi-aș dori ca, peste ani, bună parte dintre micuții sprijiniți de voluntari să urmeze o școală și să învețe bine să ajungă la liceele și universitățile din Pitești. Până atunci, noi trebuie să le oferim școli mai prietenoase și updatate la vremurile pe care le trăim.

De Ziua Copilului, vă încurajez și pe voi să donați, indiferent de sumă, pentru că puțin de la mai mulți înseamnă visul unui copil care tocmai începe să scrie”, spune Mihai Coteț.

Amănunte despre proiectul Casa Bună în Nucșoara puteți citi AICI.

Filantrop, Mihai Coteț – businessman și consilier local liberal în Pitești – face constant donații. Și până acum, el și-a donat indemnizația de consilier pentru diverse cauze sociale. Îl felicităm. Jos pălăria!

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Social

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *