În premieră pentru județul Argeș, pe 11 septembrie, în Mioveni va fi organizată o competiție de street workout, un sport nou și spectaculos, care devine tot mai popular în rândul tinerilor din întreaga lume.

Street Workout are la bază elemente precum flotările, tracțiunile, genuflexiunile și exerciții izometrice și pliometrice. Toate acestea sunt realizate cu ajutorul greutății corporale, sportul fiind practicat într-un parc special amenajat cu bare de tracțiuni.

„Mioveni Street Workout Challenge” powered by FLUX – Street Workout Team li se adresează tuturor practicanților și pasionaților acestui sport, nu doar din Argeș, indiferent de vârstă sau sex.

Concursul va avea loc în parcul special amenajat pentru acest tip de exerciții din incinta bazei sportive „Gabriel Catillaz” Racovița, sub supravegherea unei comisii de arbitrii de la FLUX – Street Workout Team. Înscrierea în competiție se face prin intermediul unui formular online, AICI.

Probele de concurs sunt următoarele:

  • tracțiuni;
  • flotări la paralele;
  • flotări la sol;
  • genuflexiuni cu săritură (probă băieți/fete);
  • king of plank (sprijin în planșă);
  • king of grip (forță de atârnare).

Competiția este organizată de Consiliul Local și Primăria Mioveni, împreună cu FLUX – Street Workout Team Sibiu, cu sprijinul S.C. Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni S.R.L. Atmosfera va fi întreținută de DJ SILVAN.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *