Maestrul Gheorghe Zamfir va concerta astăzi în Pitești. Regele naiului va susține un concert extraordinar alături de orchestra simfonică a Filarmonicii piteștene, sub bagheta dirijorală a lui Tiberiu Dragoș Oprea.

„Vom avea alături o legendă a muzicii, cu peste 185 de albume compuse, vândute în 120 de milioane de exemplare. Regele naiului are în palmares compoziții recompensate cu 100 de discuri de aur și de platină, premii și distincții obținute la nivel mondial”, transmite Filarmonica Pitești, instituția care organizează evenimentul.

Concertul va avea loc în aer liber, în centrul Piteștiului, în Piața Primăriei, astăzi, 24 mai 2024, cu începere de la ora 19:00.

Își vor da concursul soprana Rodica Anghelescu și naista Claudia Diaconu Iordache.

În program: J. Last – „The Lonely Shepherd”, A. L. Webber – „Memory”, F. Schubert – „Ave Maria”, „Ciobănaș cu trei sute de oi”, G. Rossini – Viva Rossini din „Bărbierul din Sevilla”, L. Arditi – „Il Bacio”, Gheorghe Zamfir – „Dansul Pădurii”, „Suita Transilvană”, V. Cosma – „Marele Blond”, B. Smetana – „Dansul comedianților”, J. Brahms – „Dans Ungar Nr. 1” și „Dans Ungar Nr. 5”, F. Lehar – „Aur și Argint”, M. Negrea – „Tarantella”, G. Bizet – „Farandola”, J. Strauss – „Galopul Suspinelor” și G. Martini – „Plaisir d’amour”.

Accesul pentru public va fi liber. (Foto principal: descriptiv, cu caracter ilustrativ)

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Cultură

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *