Începând de astăzi, toți cei interesați pot cumpăra bilete la concertul pe care trupa Holograf și orchestra simfonică a Filarmonicii Pitești îl vor susține joi, 20 aprilie 2023, de la ora 19:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Biletele pot fi cumpărate de la casieria Filarmonicii sau online, AICI. Prețul unui bilet este de 120 de lei la categoria I și de 80 de lei la categoria II.

Este pentru prima dată când Dan Bittman și colegii lui de trupă vor cânta alături de orchestra Filarmonicii piteștene. Dirijor va fi Alexandru Ilie.

„Concertul simfonic Holograf este o experiență muzicală unică și inovatoare, care combină sunetele fascinante ale trupei românești Holograf cu eleganța clasică a unei orchestre simfonice.

Concertul prezintă o fuziune de genuri muzicale, pop, rock și clasice, creând o performanță de neuitat, care atrage un public larg de iubitori de muzică.

Cu imagini uimitoare și efecte scenice impresionante, concertul simfonic Holograf este o experiență imersivă care transportă publicul într-o lume de muzică și emoție”, potrivit organizatorilor. (Sursă foto: Facebook.com/Holograf simfonic)

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Cultură

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *