„Cea mai proastă soluție”, așa califică deputatul USR de Argeș decizia Guvernului de compensare cu 50 de bani pe litru a prețurilor carburanților auto. Compensarea hotărâtă de Guvern oricum va fi anulată de scumpiri în doar câteva zile, atenționează parlamentarul.

„Guvernul PSD-PNL condus de Nicolae Ciucă a decis să vină cu cea mai proastă soluție: compensarea cu 50 de bani la carburanți.

În doar câteva zile, creșterile de prețuri la carburanți vor anula oricum „marea compensare” de 50 de bani a Guvernului!

Doar în ultima lună prețul mediu al unui litru de benzină a crescut cu 6.1%. Adică plătim azi cu 25 de lei mai mult pentru un plin de benzină față de luna trecută.

Din nou, PSD și PNL arată că nu sunt în stare să ia nicio măsură pentru români. Din nou, au venit prea târziu cu măsuri și mult prea puțin”, declară deputatul USR de Argeș Ionuț Moșteanu.

Parlamentarul face iar apel către liderii partidelor de guvernământ pentru adoptarea proiectului USR de reducere de la 19% la 5% a TVA-ului la benzină și motorină: „Fac un nou apel către domnii Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu: adoptați proiectul USR de scădere a TVA-ului la carburanți! E pe masa Parlamentului. Săptămâna viitoare îl putem adopta și vom avea o scădere reală a prețurilor la benzină și motorină”.

Amănunte despre proiectul USR pe care guvernanții refuză să îl adopte, AICI.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *