După cum v-am informat, județul Argeș a depășit astăzi pragul de 3 cazuri de infectare cu SARS-CoV-2 la 1.000 de locuitori și a intrat în așa-numita „zonă roșie”.

În aceste condiții, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) se va întruni mâine, 13 noiembrie 2020, și va stabili dacă în Argeș vor fi sau nu impuse noi restricții.

„Mâine vom avea CJSU și vom stabili dacă se impun noi măsuri. Prioritatea noastră este verificarea respectării măsurilor existente”, a informat cu puțin timp în urmă prefectul de Argeș, Emanuel Soare, președinte al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență.

Ședința se va desfășura la orele prânzului, după ce CJSU va primi de la Direcția de Sănătate Publică (DSP) datele actualizate cu privire la evoluția epidemiei în Argeș.

Argeșul a trecut în „zona roșie”, depășind pragul de 3 cazuri de infectare (a ajuns la 3,01) la 1.000 de locuitori (cumulat, în ultimele 14 zile). În ultimele 24 de ore, în Argeș s-au înregistrat 177 de noi cazuri de infectare și 3 decese în rândul pacienților cu COVID. În spitalele din județ sunt internate 465 de persoane infectate cu SARS-CoV-2, dintre care 40 la ATI. Aici puteți citi amănunte.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Sănătate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *