CEZ a prelungit – suplimentar față de decizia ANRE – perioada pentru încheierea noilor contracte de energie electrică, până pe 30 iunie 2021.

„Pentru a veni în întâmpinarea clienților săi casnici în regim serviciu universal, CEZ Vânzare oferă posibilitatea alegerii unui tarif corespunzător pe piața concurențială până la data de 30.06.2021. Beneficiul facturării de tip discount pentru perioada în care se va aplica prețul nou de Serviciu Universal rămâne valabil”, anunță furnizorul.

Amintim că Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) a decis anterior să prelungească cu 3 luni, până la 31 martie 2021, perioada pentru încheierea noilor contracte de energie electrică.

„Având în vedere impactul procesului de liberalizare a pieței de energie electrică de la 1 ianuarie 2021 asupra clienților casnici, necesitatea asigurării unei bune informări de către furnizorii de ultimă instanță, precum și asigurarea condițiilor necesare încheierii contractelor de furnizare a energiei electrice cu respectarea condițiilor impuse în contextul pandemiei de COVID-19 și pentru ca procesul să se desfășoare în beneficiul consumatorului final, a fost prevăzută măsura de prelungire până la 31 martie 2021 a perioadei în care pot fi încheiate contracte de furnizare a energiei electrice, astfel încât clienții casnici să beneficieze de prețul din oferta concurențială”, argumenta ANRE.

Distribuie
  • Anunț de la CEZ

    Centrele de Relații cu Clienții CEZ Vânzare nu vor avea program de lucru cu publicul pe 14…
  • CEZ anunță

    Centrele de Relații cu Clienții CEZ Vânzare nu vor avea program de lucru cu publicul joi, …
  • CEZ, atenționare importantă pentru clienți

    CEZ Vânzare le recomandă clienților săi să acorde atenție sporită mesajelor primite prin S…
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *