Astăzi este ultima zi a ediției a 46-a a Simfoniei Lalelelor. De la ora 12:00, în piațeta de la intrarea în Parcul Lunca Argeșului, vizitatorii vor primi gratuit din partea organizatorilor 15.000 de lalele cu bulb, pentru a fi replantate de doritori în grădini sau ghivece.

Programul ultimei zile a festivalului 

Orele 13:00-15:00 – spectacol Doina Argeșului (dirijor: Cătălin Iancu, invitați: Elisabeta Turcu, Mihaela Chirițescu, Mitică Tavă, Daniela Bărbuceanu, Grațian Bădescu, Mădălina Lupu, George Mărgineanu, Georgiana Gavrilă, Cristina Voicu, Alexandra Neagoe, Adelina Zamfir, Diana Lică Țițirigă, Ana Maria Cîrstina Ion, Veronica Lozovenu, Creola Stanciu și grupul vocal Flori argeșene).

Orele 15:30-16:30 – spectacol de dans și muzică grecească tradițională oferit de comunitatea elenă din Pitești (ansamblul de dans Filia, grupul vocal Elada și duetul Ana Maria & Sebastian).

Orele 17:00-19:00 – spectacol de muzică și dans oferit de Centrul Cultural Pitești (clubul Total Dance, grupul folk P620 etc.).

AICI IMAGINI DE LA SIMFONIA LALELELOR 

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *