Update, 21 aprilie 2023, ora 21:10

La audieri, individul și-a recunoscut fapta. Azi-noapte a fost reținut pentru 24 de ore, iar astăzi Tribunalul Argeș a hotărât arestarea lui preventivă pentru 30 de zile.

Poliția argeșeană transmite: În urma administrării probatoriului, în noaptea de 20 spre 21 aprilie anul curent, bărbatul de 51 de ani din comuna Voinești, județul Dâmbovița, a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

În cursul zilei de astăzi, 21 aprilie, cel în cauză a fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș în fața instanței, iar Tribunalul Argeș a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile”.

Știrea inițială, 20 aprilie 2023, ora 20:20

O femeie în vârstă de 51 de ani a fost ucisă cu un cuțit în locuința sa din cartierul Vișoi din Câmpulung Muscel. Suspect pentru comiterea crimei este soțul femeii. Individul s-a predat la Poliție.

Astăzi, o rudă a femeii a sesizat Poliția Municipiului Câmpulung cu privire la faptul că nu mai reușește să ia legătura cu aceasta. Polițiștii și pompierii s-au deplasat la adresa indicată și au deblocat ușa de la intrarea în apartament. Din păcate, femeia era decedată și avea urme de violență pe corp.

Autorul crimei ar fi soțul femeii, în vârstă tot de 51 de ani. Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, crima ar fi fost comisă din cauza geloziei. Individul s-a predat Poliției, dar în județul Dâmbovița, acolo de unde este originar, după ce a fugit de la locul crimei.

„Persoana bănuită de săvârșirea faptei, respectiv soțul femeii, s-a prezentat la sediul Secției de Poliție Rurală Voinești din județul Dâmbovița. Acesta se află în prezent în custodia polițiștilor, urmând să fie condus la sediul Poliției din Argeș pentru audieri.

Din primele verificări, nu au fost identificate în trecut sesizări la Poliția Municipiului Câmpulung referitoare la o eventuală stare conflictuală între cei doi soți.

A fost anunțat procurorul de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș, care urmează să efectueze cercetări împreună cu polițiștii Serviciului Investigații Criminale”, informează Poliția argeșeană. (Foto: descriptiv)

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *