Update, 14 iunie 2024, ora 14:25

Polițiștii de la Biroul pentru Protecția Animalelor Argeș au finalizat, cu operativitate, cercetările în acest dosar penal. Informația ne-a fost furnizată cu puțin timp în urmă de IPJ Argeș. Dosarul a ajuns la procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș. Urmează ca individul, care se află în continuare în arest preventiv, să fie judecat, riscând între 2 și 7 ani de închisoare.

Update, 4 iunie 2024, ora 10:10

La propunerea procurorului de caz, Judecătoria Curtea de Argeș a hotărât arestarea preventivă pentru 30 de zile a individului din Corbi care și-a ucis câinele. Bărbatul a fost încarcerat.

Știrea inițială, 3 iunie 2024, ora 15:30

Un individ de 53 de ani din comuna Corbi a fost reținut pentru 24 de ore de către polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor Argeș.

Sâmbătă, 1 iunie 2024, fiind și băut, bărbatul și-a spânzurat câinele (metis al rasei ciobănesc mioritic) pe un teren viran din localitatea sa de domiciliu.

„În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uciderea animalelor, cu intenție, fără drept”, precizează IPJ Argeș.

Individul a fost săltat și dus la sediul Poliției, pentru audieri. După administrarea probatoriului, acesta a fost reținut, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore. Astăzi va fi prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de luare împotriva lui a unei măsuri preventive.

Nenorocitul din Corbi urmează să fie judecat, riscând între 2 și 7 ani de închisoare.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *