Cătălin Drulă, președintele USR, solicită demisia ministrului de Interne, Cătălin Predoiu, și a șefului Poliției Române, Benone Matei. Cererea este formulată public, în contextul dosarelor penale deschise protestatarilor în ultimele zile și al încercărilor de intimidare și hărțuire a celor care îndrăznesc să se opună regimului Ciolacu-Ciucă-Iohannis.

„24 de dosare penale deschise protestatarilor în 6 zile. Oameni ridicați seara și percheziționați pentru postări pe Facebook. Ordine date șefilor din Poliție numiți politic să fugărească protestatarii.

Așa arată România sub talpa lui Klaus Iohannis și a coaliției PSD-PNL. Un stat capturat, în care instituțiile de forță sunt folosite pentru intimidarea și hărțuirea celor care îndrăznesc să strice liniștea privilegiaților.

Ministrul PNL de Interne, Cătălin Predoiu, împreună cu Benone Matei, șeful Poliției Românie, trebuie să se oprească! E timpul să își înainteze demisiile, așa cum ar fi fost normal să o facă imediat după tragedia de la 2 Mai.

România înseamnă mai mult decât un sistem ticăloșit, în care cei care îndrăznesc să se opună sunt pedepsiți. Mai avem puțin de rezistat. E anul decontului”, afirmă președintele USR, Cătălin Drulă.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *