Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a comunicat astăzi estimările de vreme pentru următoarele două săptămâni (17-30 octombrie 2022).

Potrivit sursei citate, în județul Argeș vremea va fi caldă pentru această perioadă a anului până miercuri, 19 octombrie, inclusiv. Temperatura maximă diurnă a acestor zile va ajunge în jurul valorii de 22 de grade Celsius.

Însă de joi, 20 octombrie, vremea se va răci accentuat. Până sâmbătă, 22 octombrie, inclusiv, temperaturile maxime nu vor mai depăși 13-14 grade.

Vestea bună este că, începând de duminică, 23 octombrie, și până spre sfârșitul lunii octombrie, vremea va redeveni caldă pentru această perioadă, cu maxime de până la 18-20 de grade, conform meteorologilor.

În ceea ce privește temperaturile minime, acestea vor fi de 3…5 grade în primele două nopți ale acestei săptămâni, vor crește până la 9 grade în noaptea de 19 spre 20 octombrie, dar vor scădea brusc pe 21 și 22 octombrie, aproape de îngheț: 1…2 grade.

După aceste nopți reci, la fel ca și în cazul temperaturilor maxime, se va înregistra o creștere apreciabilă, până la o medie a minimelor de 6…8 grade.

Ploi slabe sunt posibile pe 20 octombrie. În rest, probabilitatea pentru precipitații pe parcursul următoarelor două săptămâni va fi în general redusă, potrivit estimărilor de vreme date astăzi publicității de ANM.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *