Municipalitatea a stabilit perioada de desfășurare a ediției din acest an a Simfoniei Lalelelor. Evenimentul va avea loc în weekendul 19-21 aprilie, în Parcul Lunca Argeșului.

Informația a fost furnizată, cu puțin timp în urmă, de primarul Piteștiului, Cristian Gentea.

„Festivalul va fi deschis vineri, 19 aprilie 2024, prin Parada Florilor – cu participarea copiilor de la unitățile de învățământ din Pitești, alături de membri ai comunității – care va avea loc în zona centrală a orașului, urmată de vizitarea expoziției florale din Parcul Lunca Argeșului de către delegațiile oficiale și publicul larg și continuată de simpozionul științific organizat la Institutul de Cercetare Pomicolă Mărăcineni, cu participarea dr. Ilariu Isac.

Un concert extraordinar susținut pe scena din Parcul Lunca Argeșului va încheia prima zi a festivalului: soprana pop-opera Iana Novac, supranumită „vocea de aur de peste Prut”, și formația Distinto, primul proiect pop-opera din România, alături de Orchestra Simfonică a Filarmonicii Pitești.

Pe tot parcursul evenimentului, în Parcul Lunca Argeșului vor fi spectacole de muzică și dans, ateliere de creație pentru copii, concursuri și expoziții inedite, dar și recitaluri extraordinare surpriză pe scena în aer liber”, completează Primăria Pitești printr-un comunicat de presă.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Administrație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *