Administrația Lasconi a obținut o finanțare europeană de 6.500.000 de lei pentru dotarea școlilor din Câmpulung Muscel cu echipamente IT.

Banii vor fi folosiți pentru următoarele achiziții: 2.741 de tablete de uz școlar, 2.741 de sisteme de management al dispozitivelor, 232 de laptopuri, 163 de camere de conferință web, 126 de proiectoare performante, 57 de ecrane de proiecție susținute de trepiede, 113 table interactive, 272 de tablete grafice pentru profesori, 15 routere wireless și 20 de ecrane de proiecție montate pe perete.

„Copiii sunt salvarea și speranța noastră, iar cea mai bună investiție este în ei, în educație. Așa că mă concentrez pe școlile din Câmpulung. Pe lângă eficientizare energetică prin PNRR, la începutul mandatului am depus prin POC acest proiect.

De asemenea, pregătim un proiect pe POR pentru a dota toate școlile din Câmpulung Muscel cu mobilier la standarde europene.

Mulțumesc echipei, în mod special Ioanei Marcu și Iulianei Ungureanu!

Un popor educat înseamnă o țară puternică, prosperă și frumoasă!”, afirmă Elena Lasconi, primar al municipiului Câmpulung Muscel.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Administrație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.