Încă un samsar de mașini care a furat statul a fost pus cu botul pe labe de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș. Individul, în vârstă de 39 de ani, din Pitești, va fi trimis în judecată pentru evaziune fiscală.

Între anii 2012-2017, samsarul de mașini a vândut 63 de autoturisme second-hand fără a declara la Fisc veniturile obținute. Prin neplata TVA și a impozitului pe venit, samsarul a păgubit statul cu 63.983 de lei (38.706 lei – TVA și 25.277 de lei – impozit pe venit). Pentru recuperarea prejudiciului, anchetatorii au pus sechestru asigurător asupra unor bunuri ale samsarului de mașini.

Dosarul penal a fost înaintat Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, cu propunere de trimitere în judecată.

În urmă cu trei săptămâni, un alt samsar de mașini, tot din Pitești, în vârstă de 38 de ani, a fost trimis în judecată pentru evaziune fiscală (aici subiectul pe larg). De asemenea, în vara anului trecut, o rețea de samsari de autoturisme de lux a fost destructurată, polițiștii făcând percheziții în Pitești, Budeasa, Călinești și Mioveni (aici amănunte). Tot anul trecut, pentru o evaziune de 330.000 de lei, un samsar de autoturisme din Pitești, de 45 de ani, a fost dat și el pe mâna judecătorilor (aici detalii). (Foto: descriptiv)

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *