Adunarea Generală a organizației USR Curtea de Argeș l-a desemnat pe consilierul local Bogdan Marina candidatul USR pentru funcția de primar al municipiului Curtea de Argeș, pentru alegerile locale din acest an.

Bogdan Marina și-a dedicat timpul și energia în ultimii trei ani pentru binele comunității. Prin introducerea constantă de amendamente la bugetul local, el și-a impus o parte din viziunea sa și a luptat cu determinare împotriva nedreptăților administrației. Avem deplină încredere în abilitățile sale și în angajamentul profund pe care și l-a asumat”, transmite USR Argeș.

Bogdan Marina: ,,Acum 3 ani a fost prima oară când am candidat pentru o funcție publică. Chiar dacă am avut cea mai tânără echipă din Consiliul Local, toți la primul mandat, am reușit repede să ne impunem ca cei mai activi și mai serioși consilieri, cu proiecte utile și amendamente depuse. Sunt convins că experiența acumulată ne va ajuta să reușim în acest an și să le oferim locuitorilor din Curtea de Argeș schimbarea pe care o așteaptă.

Le-am arătat cetățenilor și celorlalți consilieri de la celelalte partide ce înseamnă să fii implicat cu adevărat și să-ți pese de orașul tău. Ne dorim să facem mai bine pentru oamenii din acest oraș, vrem să facem aici un loc în care tinerii să-și dorească să se întoarcă după ce își termină studiile, astfel încât să nu mai fie atâtea apartamente goale cu părinți singuri. Pentru asta nu e nevoie de foarte multe, ci doar de transparență, corectitudine, competență și putere de muncă, pe care dorim să le punem în slujba orașului nostru”.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *