Update, ora 23:55

ISU Argeș: „În locuința victimei a fost găsit un aparat de gătit improvizat, conectat la conducta de gaze. În urma măsurătorilor au fost identificate valori crescute ale prezenței gazului la alte două locuințe și s-a luat decizia de oprire a alimentării cu gaze”.

Update, ora 23:35

Persoanele evacuate s-au întors în locuințe. „Se fac cercetări alături de un echipaj al distribuitorului de gaze pentru identificarea altor scurgeri de gaze. Până la acest moment, a fost oprită alimentarea cu gaze la trei locuințe”, anunță ISU.

Știrea inițială, ora 22:45

Pompierii intervin la această oră la blocul G1 din cartierul piteștean Războieni, după ce au primit o sesizare potrivit căreia în imobil se simte un puternic miros de gaze. Au fost evacuați aproximativ 30 de adulți și 20 de minori.

Sursa problemei este într-o locuință de la primul etaj al blocului. Salvatorii au intrat pe fereastră în locuință, acolo unde au găsit un bărbat semiconștient. „În interiorul locuinței erau fum și miros de gaze, posibil de la o oală uitată pe aparatul de gătit”, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

Bărbatul, în vârstă de 50 de ani, a fost transportat de un echipaj SMURD la Spitalul Județean de Urgență. De asemenea, o adolescentă care a suferit un atac de panică a fost transportată la Spitalul de Pediatrie de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

La fața locului se află și un echipaj cu o autospecială de cercetare chimică, biologică, radiologică și nucleară.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *