Update, 5 mai 2023, ora 08:10

„Bărbatul a fost identificat de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni, în cursul nopții, pe raza aceluiași oraș, fiind încredințat familiei”, informează Poliția Argeș.

Știrea inițială, 4 mai 2023, ora 10:30

Poliția este în căutarea unui bărbat din Mărăcineni, Dumitru Marian Cantea, de 29 de ani. A plecat de acasă în această dimineață, în jurul orei 05:00, și nu a mai revenit la domiciliu.

Speriată, mama bărbatului a făcut sesizare la Poliția Bascov, care l-a dat dispărut. Polițiștii au început căutările, dar nu i-au dat de urmă până la această oră. Precizăm că Dumitru Marian Cantea a mai plecat și în alte rânduri de acasă fără să își anunțe familia, fiind găsit de fiecare dată în alte localități decât localitatea sa de domiciliu.

Semnalmente: 1,65-1,70 m înălțime, aproximativ 55 de kg, constituție astenică, păr brunet tuns scurt, ochi negri și ten măsliniu. Vestimentație la momentul plecării: pantaloni negri cu o dungă de culoare galben pe lateral și bluză de trening albastră cu un imprimeu pe piept.

Cei care pot oferi informații care să ajute la găsirea bărbatului din Mărăcineni dat dispărut sunt rugați să sune la 112 sau la Poliția Municipiului Pitești, la numărul de telefon 0248.607.009.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *