Consilierul local Mihai Mihăilescu este propunerea USR PLUS pentru una dintre cele două funcții de viceprimar al Piteștiului. Cum USR PLUS și PNL au majoritate în CL Pitești și s-au înțeles să își susțină reciproc candidații, Mihăilescu va fi ales, cel mai probabil, viceprimar. Ședința de CL în care vor fi aleși viceprimarii municipiului Pitești ar urma să se desfășoare la sfârșitul acestei luni.

În declarația sa de avere, Mihai Mihăilescu (președinte al USR Pitești și vicepreședinte al USR Argeș) a menționat 4 terenuri (unul în Pitești și trei în Feldioara – județul Brașov). Click pe imagine pentru vizualizare:

Posibilul viitor viceprimar locuiește în Pitești, într-o casă de 260 de mp, pe care și-a construit-o în 2010 și pe care o deține în coproprietate cu soția lui.

Mihai Mihăilescu are un depozit bancar de 36.000 de euro la OTP Bank, deschis în 2018.

La capitolul venituri anuale încasate, Mihăilescu a menționat: 30.000 de lei ca fost angajat la Camera Deputaților, 285.230 de lei – venituri obținute de soția sa din activități independente și alocațiile celor doi copii ai lor (3.336 de lei în total).

În declarația lui de interese, consilierul local USR a precizat calitatea sa de administrator al firmei Green Soft Apps SRL (de pe urma căreia nu a obținut beneficii materiale) și de asociat la aceeași firmă și la Brutus Comercial Service SRL (cota sa de participare fiind, în ambele cazuri, de 50% – câte 100 de lei).

“Am 44 de ani, sunt căsătorit, am doi copii – de 17 și 8 ani – și sunt piteștean get-beget. Am absolvit Colegiul Național Alexandru Odobescu din Pitești și am luat diploma de inginer la Universitatea din Pitești, specializarea autovehicule rutiere.

Încă de pe băncile facultății am fost angajat și am activat în domeniul vânzărilor, unde am acumulat o vastă experiență profesională și managerială în companii românești și multinaționale, de-a lungul a mai mult de 23 de ani de activitate”, scrie Mihai Mihăilescu într-o scurtă prezentare pe care și-o face pe site-ul USR Argeș.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Administrație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *