În declarația sa oficială de avere, primarul Piteștiului, Cristian Gentea, a menționat 5 terenuri (în Pitești, Ștefănești, Răzvad – județul Dâmbovița, București și Mărăcineni). Click pe imaginea de mai jos pentru vizualizare:

La capitolul clădiri, potrivit declarației sale de avere, Cristian Gentea și soția lui dețin un apartament și o casă de locuit în Pitești și un apartament în București. Click pe imagine pentru vizualizare:

Primarul Piteștiului are economii semnificative la ING Bank (în total, peste 1.052.000 de lei). Click pe imaginea de mai jos pentru vizualizare:

Tot la ING Bank, primarul are contractate două carduri de credit (în valoare totală de 28.200 de lei) și un credit de nevoi personale, de 40.085 de lei.

La venituri anuale încasate, Cristian Gentea a menționat în declarația sa de avere un venit de circa 270.900 de lei încasat din salariu când a lucrat la RATEN, indemnizația de 113.900 de lei ca fost membru al Consiliului de Administrație al Societății Naționale Nuclearelectrica (SNN) București, indemnizația de consilier local de 12.952 de lei, venitul din salariu al soției (60.000 de lei) obținut dintr-o firmă pe care aceasta o are (SC Doina Gentea Cons) și, tot în dreptul soției, venituri de 1.135.994 de lei din dividende de la SC Doina Gentea Cons și SC Doina Gentea Office.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Administrație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *