Piteștiul va primi bani pentru un laborator de radioterapie la Spitalul Județean și pentru modernizarea Spitalului Militar, dar și pentru construirea de locuințe destinate tinerilor. Sunt bani care vor veni prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), livrat de Cristian Ghinea (USR), în perioada în care a fost ministru al Investițiilor și Proiectelor Europene.

Hulit de pesediști, „PNRR-ul lui Ghinea” aduce acum finanțări importante și în comunitățile administrate de pesediști. Așa cum este cazul Piteștiului și al județului Argeș. Deputatul USR Ionuț Moșteanu ironizează situația.

„Aștept să aud din gura domnilor Cristian Gentea, primar al Piteștiului, și Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean Argeș: „USR e de vină!”.

Piteștenii și argeșenii se vor putea trata în două spitale renovate. Ieri a fost obținută o finanțare din PNRR pentru un laborator de radioterapie la Spitalul Județean de Urgență și pentru modernizarea Spitalului Militar de Urgență „Dr. Ion Jianu”. Tot la Pitești vin bani pentru construirea de locuințe pentru tineri, în Războieni.

Locuințe și spitale. Totul, din PNRR-ul atât de urât de PSD-iști. „PNRR-ul lui Ghinea”, cum le place să spună. Aștept de la același PSD să spună că PNRR-ul lui Ghinea a adus bani pentru sănătatea argeșenilor”, afirmă, ironic, deputatul USR de Argeș Ionuț Moșteanu.

„Despre asta e PNRR: despre investiții, despre spitale, locuințe, școli, autostrăzi. Pentru a obține banii, PSD și PNL trebuie să respecte, acum, calendarul reformelor. Pentru că banii ăștia nu vin fără să facem nimic. Vin dacă renunțăm la pensiile speciale, dacă angajăm profesioniști în administrație – reforme trecute explicit în PNRR. Nu pierdeți banii pentru dezvoltarea României!”, adaugă parlamentarul USR.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *