Update, ora 17:40

Tribunalul Argeș a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a celor trei membri ai grupării.

Știrea inițială, ora 10:55 

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești și procurori de la DIICOT Pitești au efectuat ieri patru percheziţii domiciliare în judeţul Argeș (în municipiul Pitești), pentru destructurarea unei grupări infracționale specializate în trafic de droguri de mare risc și droguri de risc.

Din cercetări a reieșit că gruparea, alcătuită din trei membri, ar fi vândut pe raza județului Argeș droguri de mare risc – amfetamină, precum și cannabis. Clienții traficanților erau în special persoane tinere.

„În urma percheziţiilor au fost descoperite și ridicate o instalație artizanală indoor prevăzută cu două ventilatoare, un transformator, termometru și tubulatură de evacuare, două plante de cannabis în stadiu incipient de dezvoltare, două grindere, un cântar electronic de precizie și cinci semințe de cannabis”, ne-a informat cu puțin timp în urmă Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Argeș.

8 persoane au fost duse la sediul Poliției pentru audieri. După administrarea probatoriului, cei trei membri ai grupării, de 21, 22 și 27 de ani, au fost reținuți, urmând ca astăzi să fie dispuse măsuri preventive.

Acțiunea, la care au participat și jandarmi din Argeș, a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română. (Foto principal: descriptiv)

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *