În dimineața zilei de 24 septembrie, în jurul orei 07:00, un echipaj al Formațiunii Rutiere Topoloveni care acționa pe DN 7, pe raza comunei Leordeni, a depistat un șofer care conducea cu viteză excesivă un autoturism. Radarul l-a înregistrat cu 104 km/h.

Deși polițiștii i-au făcut semnul regulamentar de oprire, șoferul și-a continuat deplasarea. Polițiștii au pornit în urmărirea individului.

În timpul urmăririi, șoferul a efectuat mai multe depășiri neregulamentare, echipajul de poliție reușind să-l blocheze în trafic și să-l oprească după ce acesta a intrat pe teritoriul județului Dâmbovița. Individul are 69 de ani și este din orașul argeșean Ștefănești.

A primit o amendă de 2.900 de lei și i s-a reținut permisul de conducere pentru 210 zile. Abaterile pentru care a fost sancționat: depășirea limitei legale de viteză (cu mai mult de 50 de km/h față de limita de pe sectorul de drum respectiv), neoprirea la semnalul polițistului rutier, conduită agresivă în trafic și depășire neregulamentară. (Foto: descriptiv)

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *