Marius Zanvetor este noul președinte al organizației USR din comuna argeșeană Aninoasa. Are 30 de ani, este inginer medical și va candida pentru funcția de primar al localității.

Zanvetor are peste 8 ani de experiență în coordonare și management și a reușit într-un timp scurt să aducă lângă el o echipă formată din persoane care vor schimbarea în Aninoasa, cu experiență și calificări în puncte cheie, necesare dezvoltării unei localități, potrivit USR Argeș.

,,Am hotărât să candidez pentru că în Aninoasa nu s-a realizat nicio investiție majoră de foarte mulți ani, nimic nu s-a schimbat. Lucrurile merg din ce în ce mai rău. Nu există facilități pentru locuitori, iar administrația locală nu face nimic în sensul acesta. Nu există rețea de gaze, de canalizare nu beneficiază o mare parte din comună și multe drumuri sunt într-o stare deplorabilă.

Pe lângă investițiile prioritare (gaze, asfalt, canalizare), să știți că Aninoasa are și un potențial turistic mare, pe care actuala administrație nu-l observă. Cum ar fi să avem în zonă un mic festival, un parc de aventuri, un traseu de echitație sau un eveniment off-road? Chiar și o singură investiție dintre cele enumerate ar atrage venituri importante atât la bugetul local, cât și pentru cetățenii din Aninoasa.

Rog toate persoanele din comună să mă contacteze la numărul de telefon 0725.514.782, pentru a discuta despre orice problemă sau dacă vor pur și simplu să îmi transmită un mesaj. Îi așteptăm totodată să vină alături de noi la diferite acțiuni civice și activități, pentru a reuși în sfârșit să schimbăm în bine localitatea”, declară noul președinte al USR Aninoasa. (Foto: Marius Zanvetor împreună cu președintele USR Argeș, senatorul Narcis Mircescu)

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *