Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române anunță că la această oră nu sunt drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită ca urmare a condițiilor meteo nefavorabile sau a vreunui eveniment rutier.

La nivelul țării se circulă în general pe un carosabil umed, cu precipitații sub formă de ploaie.

Precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare sunt semnalate în zona montană a județelor Argeș, Brașov, Buzău, Covasna, Harghita, Prahova și Vrancea, fără intensificări ale vântului.

Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța și A3 București-Ploiești și pe DN 1 Ploiești-Brașov, traficul se desfășoară pe un carosabil umed, cu precipitații sub formă de ploaie, iar izolat cu lapoviță și ninsoare.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să circule cu viteza adaptată condițiilor de trafic și de drum. Înainte de a pleca în călătorie să se informeze cu privire la starea vremii din zonele în care urmează să meargă şi să-și echipeze autovehiculele cu anvelopele de iarnă dacă deplasarea va fi făcută pe sectoare de drum cu zăpadă sau cu carosabil alunecos de la gheață ori polei.

Măriți distanța de siguranță între autovehicule și evitați bruscarea comenzilor!

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *