Astăzi a fost inaugurat oficial un nou pod, în comuna argeșeană Mihăești.

Podul (rutier și pietonal) este situat pe drumul județean 738 Jugur – Drăghici – Mihăești, peste Râul Târgului, la km 21+900, în comuna Mihăești, și are o lungime de circa 43 de metri și o deschidere de aproximativ 36 de metri.

Lucrările au costat aproape 3.557.000 de lei. Investiția a fost finanțată cu bani de la bugetul de stat prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL) II și cofinanțată de Consiliul Județean Argeș.

Executate de SC Metabet CF din Pitești, lucrările au o garanție de 60 de luni.

Inaugurarea festivă de azi a fost făcută cu sobor de preoți, copii în costume populare, pâine, sare și tricolor. Au participat atât președintele CJ, Ion Mînzînă, cât și cei doi vicepreședinți ai instituției, Marius Florinel Nicolaescu și Adrian Bughiu.

Andreea Crîmpiță Matei, primar al comunei Mihăești, a afirmat la inaugurare: „Vreau să le spun copiilor care astăzi sunt aici că, atunci când eram eu mică, aici era un pod de lemn, un pod ale cărui blăni erau foarte distanțate și, dacă nu erai atent pe unde călcai, riscai să cazi în râu. Ei bine, voi astăzi sunteți niște fericiți, pentru că uitați pe ce lucrare grandioasă o să pășiți!”.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Administrație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.