În noaptea de 25 spre 26 decembrie 2020, după miezul nopții, poliţiştii din Curtea de Argeș au constatat că într-un club din municipiu era în desfășurare un eveniment cu caracter privat (petrecere de Crăciun), la care participau zeci de persoane.

În club au descins efective de polițiști din Curtea de Argeș și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș („mascații”), care au identificat în incinta localului 67 de persoane. Polițiștii au sistat imediat petrecerea.

Organizatorul evenimentului a primit o amendă de 10.000 de lei. De asemenea, toți cei 67 de petrecăreți au fost sancționați contravențional, amenzile totalizând 44.500 de lei. Potrivit Biroului de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, amenzile au fost date „conform Legii 55/2020 referitoare la unele măsuri de combatere a pandemiei de COVID-19”.

Amintim că pe perioada stării de alertă (prelungită cu 30 de zile începând din 14 decembrie) petrecerile publice sau private în spații închise sau deschise sunt interzise, inclusiv în perioada sărbătorilor de iarnă 2020-2021, atât de Crăciun, cât și de Revelion. În plus, circulația persoanelor în afara locuinței/gospodăriei este în continuare restricționată între orele 23:00-05:00. (Foto: descriptiv)

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *