O șoferiță din Câmpulung Muscel a avut astăzi cumpănă. Spre marele ei noroc, a scăpat teafără și nevătămată după ce mașina i-a fost acroșată de un tren.

S-a întâmplat la trecerea la nivel cu calea ferată, fără bariere, semnalizată cu indicatoare, de pe strada Pescăreasa din municipiul Câmpulung. Femeia, în vârstă de 40 de ani, nu a oprit deși era semnalizată venirea unui tren. Autoturismul pe care îl conducea a fost acroșat de un tren de călători care circula pe ruta Golești-Câmpulung.

Din fericire, șoferița a scăpat cu bine, evenimentul soldându-se doar cu pagube materiale. Ulterior, a fost amendată de polițiști și a rămas și fără permis.

Poliția Argeș informează: „În urma verificărilor efectuate de polițiștii de la Serviciul Județean de Poliție Transporturi Argeș, s-a stabilit că o femeie de 40 de ani din Câmpulung care conducea un autoturism pe strada Pescăreasa de pe raza localității Câmpulung, la trecerea la nivel cu calea ferată fără bariere, semnalizată cu indicatoare, nu a oprit la apropierea trenului, împrejurare în care autoturismul pe care îl conducea a fost acroșat de un tren pentru transport de pasageri care se deplasa pe ruta Golești-Câmpulung Muscel. Au rezultat doar pagube materiale, fără ca vreo persoană să sufere leziuni.

Conducătoarea auto și conductorul mijlocului de transport feroviar au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool. Evenimentul rutier a fost protocolat ca tamponare.

În urma abaterii constatate, conducătoarea autoturismului a fost sancționată contravențional cu amendă de 1.305 lei conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, totodată fiind aplicată măsura complementară de reținere a permisului auto în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 120 de zile”.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *