Un individ este cercetat de Poliție după ce a călcat intenționat un câine cu un autoturism BMW. S-a întâmplat în parcarea magazinului Carrefour din orașul argeșean Ștefănești. Câinele este în stare gravă.

În imaginile publicate de iubitori de animale se vede cum individul trece cu mașina peste un câine care dormea pe asfaltul din parcare. Imaginile sunt mult prea șocante și am decis să nu le dăm publicității.

Polițiștii argeșeni de la Biroul Protecția Animalelor s-au sesizat în urma imaginilor diseminate pe o rețea de socializare, l-au identificat pe individ și au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de rănire cu intenție a animalelor.

„La data de 9 mai anul curent polițiștii din cadrul Biroului Protecția Animalelor s-au sesizat din oficiu în urma unor imagini apărute în spațiul public în care un conducător auto trece cu mașina peste un câine care se afla întins pe carosabil într-o parcare din localitatea Ștefănești și efectuează verificări pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale în consecință.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de rănirea cu intenție a animalelor, conform Legii 205/2004 privind protecția animalelor”, ne informează Poliția Argeș.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *