Update, ora 18:00

Poliția Argeș: „În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit că un bărbat de 68 de ani din Mihăești care conducea un autoturism pe DJ 732C, pe raza localității Schitu Golești, la trecerea la nivel cu calea ferată fără bariere, semnalizată cu indicatoare, nu a oprit la apropierea trenului, împrejurare în care autoturismul pe care îl conducea a fost acroșat de un tren de marfă care se deplasa pe ruta Pitești-Câmpulung.

Bărbatul a fost rănit, fiind transportat la o unitate medicală cu diagnostic preliminar de suspiciune fractură membru superior și escoriații.

În cauză va fi întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, verificările sunt continuate de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung”.

Știrea inițială, ora 17:40

În această după-amiază, în jurul orei 17:15, un autoturism a fost acroșat de un tren de marfă. Accidentul a avut loc la trecerea la nivel cu calea ferată din Schitu Golești de pe drumul județean 732C și s-a soldat cu rănirea șoferului: un bărbat în vârstă de 68 de ani. Victima a fost transportată, în stare de conștiență, la spital.

La fața locului sunt pompierii de la Detașamentul Câmpulung, iar polițiștii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Argeș fac primele cercetări. Vom reveni cu detalii.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *