USR Argeș: „Lupta se dă între USR și coaliția socialistă. Unde PSD candidează și are majoritate, PNL candidează în scopul disipării voturilor.

În contrast, candidații noștri din zona de sud a județului sunt pregătiți pentru administrația publică, sunt oameni puternici, care nu se vor alia cu PSD și vor respecta cetățenii.

Îi felicităm pe George Niță (Izvoru), Cosmin Bratu (Negrași), Nicu Stan (Miroși), Adrian Ion (Suseni), Mădălina Badea (Ungheni), Valentin Marin (Stolnici), Gheorghe Neagoe (Buzoești), Florin Sandu (Costești) și Adrian Ion (Bradu) pentru toată munca depusă în această campanie!

Bogdan Badea, coordonator zonal și candidat pentru funcția de consilier județean în Argeș: „După un weekend călduros de campanie în sudul județului Argeș, cetățenii ne-au confirmat așteptările: doresc o schimbare a actualelor administrații.

Lupta electorală se duce între candidații ADU/USR și actualii primari. De aceea îndemn ca toți locuitorii din sudul județului Argeș să iasă pe 9 iunie la vot și să nu își irosească votul pentru alți candidați. Orice vot dat altor formațiuni politice în afară de ADU-USR înseamnă un vot pentru actualii primari!

Colegii mei sunt reformiști pur-sânge și au ambiție să producă schimbări în localitățile lor. Împreună vom face schimbări mari în Argeș!.

Comandat de Partidul Uniunea Salvați România (parte a Alianței Dreapta Unită USR-PMP-Forța Dreptei) și publicat de Codunas Paul-Mihail Persoană Fizică Autorizată. Cod unic de identificare mandatar financiar: 21240009.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *