Update, ora 16:10

Procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung a propus astăzi la instanța de judecată arestarea preventivă a tâlharului pentru 30 de zile. Judecătoria Câmpulung a admis propunerea și a dispus arestarea preventivă a agresorului.

Conform legii, individul riscă între 2 și 7 ani de pușcărie și interzicerea exercitării unor drepturi.

Știrea inițială, ora 14:45

Azi-noapte, un individ în vârstă de 32 de ani din Câmpulung Muscel a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, pentru tâlhărie. Astăzi împotriva lui va fi luată o măsură preventivă.

Joi, 9 noiembrie, în jurul orei 14:30, bărbatul a atacat o femeie de 65 de ani în scara unui bloc din municipiul Câmpulung. A lovit-o și i-a furat geanta de mână, după care a fugit. Ulterior, la ora 15:00, incidentul a fost anunțat la 112.

Polițiștii s-au mobilizat exemplar și, după numai două ore, l-au identificat și prins pe autor. L-au dus la audieri și l-au reținut pentru 24 de ore. Geanta i-a fost restituită părții vătămate.

Amintim că tot în scara unui bloc, dar în Pitești, pe 1 noiembrie, o adolescentă de 17 ani a fost agresată sexual (aici amănunte). (Foto: descriptiv)

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *