Polițiștii Biroului Investigații Criminale Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești privind săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, lovire sau alte violențe și tâlhărie și au reținut un bărbat de 29 de ani din Pitești.

Potrivit anchetatorilor, la începutul acestei săptămâni, pe 11 septembrie, în timp ce se afla în locuința sa din comuna Bradu, bărbatul a agresat-o fizic pe fosta lui concubină.

Când femeia a încercat să ia legătura cu rudele, individul i-a smuls telefonul din mână și a închis-o în casă, împotriva voinței ei, amenințând-o cu acte de violență să nu părăsească imobilul.

Din fericire, probabil într-un moment de neatenție din partea fostului său concubin, femeia a reușit la un moment dat să „evadeze”, ieșind din casă. Ulterior, a alertat Poliția.

Bărbatul a fost dus la audieri, iar după administrarea probatoriului a primit ordonanță de reținere pentru 24 de ore. Astăzi va fi prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare împotriva lui a unei măsuri preventive. (Foto: descriptiv)

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *