Medicul veterinar argeșean de liberă practică Mihai Ciuciuc a murit, subit, la vârsta de 46 de ani. Anunțul decesului a fost făcut, cu puțin timp în urmă, de Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Argeș.

„Cu profundă îndurerare anunțăm decesul, mult prea devreme, al celui care a fost nu doar un coleg apropiat nouă, ci și un profesionist desăvârșit pe care puteam să ne bazăm întotdeauna. Totodată, și pentru foarte mulți colegi Mihai era și un bun prieten. Suntem alături de familia îndurerată, căreia îi transmitem sincere condoleanțe. Dumnezeu să îl aibă în pază!” – acesta este mesajul din partea colectivului DSVSA.

„Înmormântarea medicului veterinar Mihai Ciuciuc va avea loc joi, 4 mai, la ora 12:00, la biserica din localitatea Smeura, iar până atunci, pentru cei care doresc să-și ia rămas bun, precizăm că trupul neînsuflețit se află tot în localitatea Smeura, strada Stoenari, nr. 89”, adaugă sursa citată.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *