Trupul neînsuflețit al bărbatului de 28 de ani din Ștefănești dat dispărut (Alexandru George Niță) a fost găsit, cu puțin timp în urmă, în apa barajului Budeasa.

Poliția Argeș: „Din păcate, trupul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit de scafandrii din cadrul I.S.U. care au sprijinit activitățile de căutare în barajul Budeasa.

Urmează ca în cauză să fie dispusă efectuarea unei autopsii medico-legale pentru stabilirea cauzei decesului, iar pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor va fi întocmit dosar penal conform articolului 192 din Codul Penal (n.r. – ucidere din culpă).

ISU Argeș: „Astăzi, pompierii argeșeni cu ajutorul scafandrilor de la Inspectoratele pentru Situații de Urgență Vâlcea și Dâmbovița au extins căutările bărbatului de 28 de ani în barajul Budeasa.

În urma căutărilor, cu puțin timp în urmă, trupul bărbatului căutat a fost identificat în apă de scafandrii și adus la mal. Din păcate, persoana de sex masculin nu prezenta funcții vitale”.

În urma unei sesizări primite, Alexandru George Niță a fost dat dispărut de Poliție luni, 5 iunie 2023. A plecat de acasă în dimineața aceleiași zile cu mașina și nu a mai revenit la domiciliu.

Pentru că mașina i-a fost găsită în zona respectivă, pompierii și, ulterior, scafandrii au efectuat căutări în apa barajului Budeasa.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *